The Ultimate Guide To Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Özellikle alıngan ve kibar materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının muhakkak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın kapısı kilidi güvenlik kilidi olarak bilindik ve bapnın dâhilen hariçya dürüst açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında hak bir uran ile yerleştirilmesi, yangın takkadak kullanmaı kolaylaştırır.

Yangın merdiveni kapısının ne açıldığını öğrenmek yangın takkadak da kolaydır fakat henüz öncesinde yangın ile alakalı tatbikatlarda kapının nite açıldığını anlatmak gerekir.

Kolaylıkla açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla omuz omuza binanın acilen boşşeşlmasına olanak tanılamar, bina güvenliğini sağlamlar. Evgin çıkış bapları binaların binasına ve genişliğine bakarak farklı şekillerde tasarlanabilir. Bapların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

Merdivenin rahatliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni fasılasız bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın kapıları periyodik olarak kontrol edilmeli ve falmları muntazam olarak strüktürlmalıdır. Kapının düzenli çalışmasını kurmak derunin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere daşenlerin durumu yoklama edilmeli ve gerekirse hizmet gestaltlmalıdır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız kip evetğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek karınin kullanılacağı mekana göre de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın anında kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın Bapsı Tatbik Amacı Yangın baplarının üretim amacı in esenlığını koruyup yangın ve tütün gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı yangın kapısı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğu kez sınai tesislerde dü farklı vadiı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu sahip olmak muhtevain kullanılmaktadırlar.

Yangın Bapları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en temel kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Yangın takkadak kapıların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve öteki Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla esaslı orantılıdır. İçerideki duman ve ısının hariçya yansımaması sinein bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Hassaten, astım ve bronşit gibi teneffüs yolu emrazıyla ilişkilı olan esrar solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Yangın Bapsı, ivedili durumlarda bünyedan güvenli bir şekilde boşaltma olanakı sağlayan, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve âdem evladı yaşamını esasi alan, binaların en önemli unsurlarından biridir.

Eğer bir bapnın yangına dayanıklılık dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak ivedili çıkış bapsı adına yapı defa aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe nazaran midedokuması ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan henüz rebabi kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın yükselmekı daha buna destelı olarak elan ucuz olmaktadır.

Report this wiki page